تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: توحید در عشق به اهل بیت (ع)، شاخص خدمت به این خاندان است | کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان در مداحی و مرثیه‌خوانی

  • کد خبر: ۲۹۰۲۹۶
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
آیت‌الله علم‌الهدی: توحید در عشق به اهل بیت (ع)، شاخص خدمت به این خاندان است | کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان در مداحی و مرثیه‌خوانی
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: تلاش کنید استعداد‌های نوجوانی را که در زمینه مرثیه‌سرایی و مداحی کشف می‌کنید، برای خدمت در دستگاه اهل‌بیت(ع) تربیت و پرورش دهید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای شورای شبکه‌های هیئت و تشکل‌های دینی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به موقعیت ممتاز و برجسته روضه‌خوانان و مرثیه‌سرایان نسبت به سایر جریان‌های دینی و تبلیغاتی، اظهار کرد: خوشبختانه شما جایگاه و موقعیت بالایی در نوکری و خدمت‌کردن به دستگاه اهل‌بیت(ع) دارید.

وی با بیان اینکه نوکری عشق اهل‌بیت(ع) از هر نوکری دیگری بالاتر و جلوتر است، افزود: در همین راستا بسیار مهم است که شما از خودتان در مورد جایگاهی که در این عرصه دارید، پرسش کنید که قصد انجام چه‌کاری را دارید؟ و در دستگاه اهل‌بیت(ع) چه‌کاره هستید؟

توحید در عشق به اهل‌بیت(ع)، شاخص خدمت به این خاندان است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: البته باید دقت داشت که جایگاه روضه‌خوانی و مرثیه‌سرایی در دستگاه اهل‌بیت(ع) بسیار مقام حساس و مهمی است که باید حفظ اخلاص در نوکری در اولویت شما قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه توحید در عشق به اهل‌بیت(ع) از دیگر شاخصه‌های خدمت در این آستان است، ابراز کرد: مداحان و روضه‌خوانان باید این نکته را در نظر داشته باشند که وقتی در دستگاه اهل‌بیت(ع) خدمت می‌کنند، دیگر نباید محبت و خدمت دیگری را در کنار محبت اهل‌بیت(ع)، قرار دهند.

آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه، با اشاره به استفاده از جایگاه و موقعیت اجتماعی و سیاسی افراد برای خدمت به اهل‌بیت(ع) تأکید کرد: خاطرتان باشد که اگر به موقعیت سیاسی و اجتماعی یا موقعیت مالی رسیدید باید از این فرصت برای خدمت‌کردن به دستگاه اهل‌بیت(ع) استفاده کنید.

کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان در مداحی و مرثیه‌خوانی

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: خوشبختانه مزیتی که در فعالیت‌های شما مداحان و مرثیه‌سرایان جوان دیده می‌شود، ابتکار عمل و خلاقیت بوده که لازم است از آن در جهت کاهش آسیب‌های هیئت‌ها، استفاده کنید.

وی گفت: به‌طور مثال نونهالان و نوجوانانی را که جذب گروه‌های مداحی و مرثیه‌خوانی می‌شوند، در ادامه مسیر تنها نگذارید. وقتی استعدادی بین آنان کشف می‌کنید تا آخرین قدم همراهشان باشید تا به درجه مداح و مرثیه‌سرا برسند.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه بعضی از این نوجوانان از صدای بسیار زیبا و استعداد بالایی برخوردار هستند، افزود: تلاش کنید تا این استعداد‌ها را جذب کنید و برای خدمت در دستگاه اهل‌بیت(ع) تربیت و پرورش دهید.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->